آشنایی با روش تهیه پلوی علی پاشا (غذای ترکیهای)
پلوی علی پاشا یکی از انواع مختلف غذاهای ترکیهای است. •مواد لازم پیاز۱عدد سیر۱ حبه گوشت چرخ کرده۱۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم کشمش پلویی یک دوم پیمانه خلال پسته یک دوم پیمانه برنج ۲ پیمانه کره ۱۰۰ گرم بادام یک دوم پیمانه آب گوشت ۱پیمانه •طرز تهیه پیاز و سیر را رنده
پلوی علی پاشا یکی از انواع مختلف غذاهای ترکیهای است.
•مواد لازم پیاز۱عدد سیر۱ حبه گوشت چرخ کرده۱۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم کشمش پلویی یک دوم پیمانه خلال پسته یک دوم پیمانه برنج ۲ پیمانه کره ۱۰۰ گرم بادام یک دوم پیمانه آب گوشت ۱پیمانه •طرز تهیه پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید. از مخلوط آماده شده کوفته ریزههایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید. حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پُف کند. خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید. آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید. سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید. اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزهها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید. •خواص انرژی کل ۲۲۰۰ کیلو کالری
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰