کد خبر : 1758
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 2 آوریل 2019 - 15:17

بارش‌های جدید در راه ایران

بارش‌های جدید در راه ایران

 مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود سیستم بارشی جدید به کشور از شنبه ۱۷ فروردین خبر داد. احد وظیفه در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد: سیستم بارشی جدید از شنبه هفته بعد وارد کشور می‌شود. این سامانه طی روزهای یکشنبه و دوشنبه ۱۸ و ۱۹ فروردین در جنوب غرب سبب بارش باران

 مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود سیستم بارشی جدید به کشور از شنبه ۱۷ فروردین خبر داد.

rain

احد وظیفه در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد: سیستم بارشی جدید از شنبه هفته بعد وارد کشور می‌شود. این سامانه طی روزهای یکشنبه و دوشنبه ۱۸ و ۱۹ فروردین در جنوب غرب سبب بارش باران خواهد شد. 

وی در مورد حجم بارش‌های ناشی از سامانه جدید تصریح کرد: انتظار نداریم که این سامانه خیلی قَدَر باشد. پیش بینی می‌شود که مجموع بارش‌های این سیستم بین ۳۰ تا ۴۰ میلی‌متر باشد که در قیاس با سامانه‌های چند روز اخیر، بارش آن قابل توجه نخواهد بود. البته اطلاعات دقیق‌تر در این باره طی دو، سه روز آینده اعلام می‌شود. 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تاکید کرد: بر اساس خروجی مدل‌های عددی حداقل تا ۱۰ روز آینده سامانه بارشی که مشابه سیستم بارشی روز گذشته یا چند روز اخیر ایران باشد، نداریم اما پیش بینی‌ها به روز و اطلاعات جزیی‌تر در این مورد اطلاع رسانی می‌شود.

  • وضع بارش‌های لرستان

وظیفه در مورد وضعیت بارش‌های استان لرستان که طی روزهای گذشته بارش های سنگینی را تجربه کرد، گفت: امروز سه شنبه ۱۳ فروردین، در لرستان بارش قابل توجهی نداریم و انتظار می‌رود تنها در برخی مناطق بارش ها به شکل پراکنده باشد.

  • هشدار درباره رودخانه‌های خوزستان

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان با بیان اینکه امروز در خوزستان دبی رودخانه‌ها به طور خاص در پایین دست به اوج خود می‌رسد، در مورد خطرات ناشی از آن هشدار داد و گفت: در رودخانه‌های بزرگ معمولا یک Time response یا زمان پاسخگویی وجود دارد که شامل دوره زمانی است که جریان آب از بالادست به پایین برسد. این فاصله زمانی برای رودخانه‌های استان خوزستان بین ۲۴ ساعت تا ۷۲ ساعت است تا بارش‌های بالادست به پایین دست و خروجی رودخانه ها برسد، بنابراین بارش‌هایی که دیروز صورت گرفته امروز به محل ورودی سدها می‌رسد و در نتیجه دبی رودخانه‌ها به اوج خود می‌رسد و همین دلیل هم ممکن است خطر آفرین باشد. برای جلوگیری از خطرات احتمالی این موضوع حتما باید تمهیداتی از جمله تنظیم ورودی و خروجی سدها، اندیشیده شود. 

این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به ضرورت تخلیه آب‌های ناشی از سیلاب در شهرهای مختلف، تصریح کرد: به دلیل پوشش سنگی خانه‌ها و آسفالت در سطح خیابان‌ها در غالب شهرها، چاره‌ای جز تخلیه آب، آن هم از طریق پمپاژ وجود ندارد. از سوی دیگر انتظار هوای گرم را هم نداریم که بگوییم این آب‌ها تبخیر می‌شود، بنابراین چاره‌ای جز تخلیه آب وجود ندارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.