کد خبر : 388
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 ژانویه 2019 - 17:05

هشدار | خطر برخی داروهای سرماخوردگی برای قلب

هشدار | خطر برخی داروهای سرماخوردگی برای قلب

   پزشکان به مبتلایان به سرماخوردگی نسبت به مصرف برخی داروهای بدون نسخه و تاثیر مخرب آنها بر قلب هشدار دادند. به گزارش ایسنا، به گفته متخصصان علوم پزشکی در آمریکا افراد مبتلا به فشار خون بالای کنترل نشده یا بیماری‌های قلبی باید از مصرف داروهای ضد احتقان خوراکی خودداری کنند. همچنین مصرف این نوع

 

 پزشکان به مبتلایان به سرماخوردگی نسبت به مصرف برخی داروهای بدون نسخه و تاثیر مخرب آنها بر قلب هشدار دادند.

دارو

به گزارش ایسنا، به گفته متخصصان علوم پزشکی در آمریکا افراد مبتلا به فشار خون بالای کنترل نشده یا بیماری‌های قلبی باید از مصرف داروهای ضد احتقان خوراکی خودداری کنند. همچنین مصرف این نوع از داروها در عموم مردم یا افرادی که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی در آنان پایین است باید با مشورت پزشک انجام شود.

در بررسی که با تمرکز بر کنترل فشار خون بالا در بزرگسالان انجام گرفت، مشخص شد ضد احتقان‌ها و داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی که در گروه بسیاری از داروهای سرماخوردگی جای می‌گیرند از جمله داروهایی هستند که فشار خون را افزایش می‌دهند.

داروهای ضد احتقان همچون فنیل‌افرین عروق خونی را منقبض می‌کنند. اما در صورتیکه بیمار به فشار خون بالا یا بیماری قلبی مبتلا باشد انقباض عروق خونی آخرین موردی است که به آن نیاز پیدا می‌کند. همچنین ممکن است باعث شود وضعیت بیمار وخیم‌تر شود.

در سال ۲۰۱۷ میلادی روی ۱۰ هزار بیمار مبتلا به عفونت ریوی که به دلیل حمله قلبی در بیمارستان بستری شده بودند، مطالعه‌ای انجام گرفت. میانگین سنی این افراد در زمان وقوع حمله قلبی ۷۲ سال بوده و بسیاری از آنان به فاکتورهای خطرزای قلبی-عروقی از قبیل دیابت و فشار خون بالا دچار بودند.

متخصصان مشاهده کردند افرادی که در دوران بیماری از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مصرف کرده بودند سه برابر بیشتر از افرادی که بیمار نبوده یا از این داروها مصرف نکرده بودند، احتمال دارد در مدت زمان یک هفته دچار حمله قلبی شوند.

به گزارش هلث‌دی، سرماخوردگی و آنفلوآنزا سیستم قلبی-عروقی را تحت فشار قرار می‌دهد. مقابله بدن با بیماری ضربان قلب را افزایش داده و موجب التهاب می‌شود. همچنین داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی از طریق کاهش میزان سدیم دفع شده از ادرار مشکلاتی را ایجاد می‌کند و افزایش جذب مایعات و بالا رفتن فشار خون را به دنبال دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.