حجتالاسلام خیری تأکید کرد؛لزوم توجه به شکلگیری هویت و فطرتانسانی در موضوع جهانیشدن
حجتالاسلام خیری تأکید کرد؛ لزوم توجه به شکلگیری هویت و فطرتانسانی در موضوع جهانیشدن رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ما را به سمت تمدن نوین اسلامی و جهانی شدن حرکت میدهد، تأکید کرد: در موضوع جهانی شدن باید به شکلگیری هویت و فطرت انسانی توجه شود. به گزارش
حجتالاسلام خیری تأکید کرد؛
لزوم توجه به شکلگیری هویت و فطرتانسانی در موضوع جهانیشدن
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ما را به سمت تمدن نوین اسلامی و جهانی شدن حرکت میدهد، تأکید کرد: در موضوع جهانی شدن باید به شکلگیری هویت و فطرت انسانی توجه شود.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از قم، حجتالاسلام حسن خیری در کرسی علمی ترویجی مجمع عالی علوم انسانی که با موضوع پساکرونا و سرنوشت «جهانی شدن» توسط حجتالاسلام رضا غلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم ارائه شد به عنوان ناقد حاضر شد و در سخنانی اظهار کرد: گفتمان جهانی شدن بسیار حائز اهمیت است، میان جهانیشدن به صورت فرایند و جهانیشدن به صورت یک پروژه تفاوتهایی وجود دارد، بنابراین در موضوع هویت، فضا به سمت پراکندگی و تکثر سوق پیدا میکند.
بیشتر بخوانید:
ایجاد تمدن نوین اسلامی با اجرای انقلاب فرهنگی
وی با بیان اینکه کرونا نشان داد که جهانی شدن در غرب دارای پایههای سستی است، افزود: پساکرونا شواهدی را نشان داد که از دید دیگران پنهان بود؛ بنابراین رسانههای ارتباط جمعی هویتگریز از مرکز ایجاد شد و هویتهای متسلب پراکنده ضربه خورد و به سمت هویت جهانی حرکت کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم با بیان اینکه رسانههای ارتباط جمعی به سمت رسانههای شخصیتر پیش رفت؛ بنابراین شاهد هویت گرایش به مرکز شدیم، مطرح کرد: ائتلاف حقیقی و جهانی شدن بدون توجه به قلوب مؤمنین اتفاق نمیافتد؛ بنابراین باید به عناصر مختلفی در جهانی شدن از قبیل شکلگیری هویت و فطرت انسانی توجه شود.
خیری با بیان اینکه ناکارآمدیها و سرخوردگیها به موضوع جهانی شدن کمک میکند، اظهار کرد: یکی از خصلتهای کرونا این بود که انسانها از دانش مأیوس شدند و به سمتی دیگر گرایش پیدا کردند؛ بنابراین این مجموعه عوامل در پساکرونا کمک کرد که مدلسازی ما کامل باشد.
وی مطرح کرد: وقتی کرونا دغدغههای بشری میشود، هویتهای گریز از مرکز به سمت هویت گرایش به مرکز اتفاق میافتد و راهبرد ما مبتنی بر بحث فطرت میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم بیان کرد: اربعین یک تمدن مهدوی و تمدن کوچک اسلامی است که جمعیت ۲۰ میلیونی را با مذاهب و ادیان و ملیتهای مختلف دور هم جمع میکند.
خیری با اشاره به موضوع مقاومت گفت: سردار سلیمانی پرچمدار لشکری بود که همه قومیتها در آن بودند و شاهد بودیم حتی غیرمسلمانان نیز در ذیل پرچم سردار سلیمانی حرکت میکنند که این توفیقات ما برای رفتن ما به سمت تمدن نوین اسلامی است.
وی با بیان اینکه لازم است تمدن نوین اسلامی را جدی بگیریم و آن ارزشهایی است که آرمانهای نظام اسلامی را شکل میدهد، عنوان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب ما را به سمت تمدن نوین اسلامی و جهانی شدن حرکت میدهد و باید بسترهای مناسب برای جهاد تبیین ایجاد شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰