معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: هم اکنون ذخیره استراتژیک کشور در بیشتر کالاهای اساسی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و به مردم در این زمینه اطمینان کامل میدهیم. بر همین اساس، واردات کالاهای اساسی در مقابل صادرات، بدون تعرفه گمرکی برای همه صادرکنندگان آزاد شده است. نهاوندیان ایسنا نوشت: محمد نهاوندیان در نشست مشترک
معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: هم اکنون ذخیره استراتژیک کشور در بیشتر کالاهای اساسی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و به مردم در این زمینه اطمینان کامل میدهیم. بر همین اساس، واردات کالاهای اساسی در مقابل صادرات، بدون تعرفه گمرکی برای همه صادرکنندگان آزاد شده است.
نهاوندیان
ایسنا نوشت: محمد نهاوندیان در نشست مشترک با مسئولان سازمان منطقه آزاد ارس و سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی این منطقه اظهار کرد: مأموریت ملی مناطق آزاد، نقش آفرینی در تولید، پردازش صادرات به بازارهای بینالمللی و تنظیم بازارهای داخلی است.
وی تصریح کرد: منطقه آزاد ارس نیز با پتانسیلهای بالای خود میتواند ابتکار عمل را در دوران تحریم در دست بگیرد.
نهاوندیان خاطرنشان کرد: در ماههای گذشته تلاش کردیم ابهامات در زمینه قوانین اقتصادی مناطق آزاد، برطرف شود و برای نمونه در مورد ثبت سفارش و گروه بندی کالایی، بخشی از نگرانیهای فعالان اقتصادی برطرف شده است.
وی در پاسخ به مشکلات مطرح شده در این نشست، عنوان کرد: به محض بازگشت به تهران این موضوعات را به صورت فوری با وزیر امور اقتصادی و دارایی و مسئولان گمرک بررسی خواهیم کرد تا فعالان تجاری مناطق آزاد در آستانه نوروز با مشکلات زیادی روبرو نشوند.
معاون اقتصادی رئیس جمهور ادامه داد: تمام پیشنهادهای سازمان منطقه آزاد ارس و مشکلاتی که توسط فعالان اقتصادی و صنعتی ارس در جلسه امروز مطرح شد را به طور دقیق بررسی خواهیم کرد و تمام فعالان این منطقه، مشکلات خود را در ستاد تسهیل استان نیز مطرح کنند تا ظرف یک هفته توسط استاندار آذربایجان شرقی در دولت مطرح و تلاشهایی برای مشکلات صورت گیرد.
نهاوندیان افزود: هم اکنون برخی از حوزههای تولیدی و صادراتی منطقه آزاد ارس، وضعیت مناسبی دارند و برای نمونه در حوزه نساجی شاهد بهبود وضعیت تولیدکنندهها هستیم.
وی ضمن تقدیر از مثبت شدن تراز تجاری منطقه آزاد ارس برای دومین سال پیاپی، تاکید کرد: مناطق آزاد کشور در فرصت جدید صادراتی، به ارتقای صادرات و حتی به جهش صادراتی کشور کمک کنند. بر اساس آمار در وضعیت موجود، صادرات ایران رشد بالایی داشته است و تراز تجاری کشور همانند تراز تجاری ارس مثبت است.
نهاوندیان افزود: منطقه آزاد ارس با تصویری که در ذهن داشتم متفاوت بود و شرایط بسیار بهتری نسبت به آنچه متصور بودم، داشت.
وی تصریح کرد: مناطق آزاد در مقابله با تحریمهای غیرقانونی کشور تأثیرگذار هستند و هر یک از مناطق آزاد باید در بخشهای خاصی با این تحریمها مقابله کنند.
معاون اقتصادی رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبتهای خود، گفت: اقتصاد ایران در یک سال گذشته دچار یک تکانه شدید و کم سابقه شد ولی باید به کمک هم سرعت خروج از این چالش را بیشتر کنیم.
نهاوندیان افزود: افزایش قیمت ارز به صورت ناگهانی باعث میشود که سرمایه گذاران و فعالان حوزه اقتصادی به دلیل غیر قابل پیش بینی بودن این تکانه، دچار چالش میشود.
وی تصریح کرد: تلاشهایی در آغاز این تکانه توسط دولت انجام گرفته و قصد داشتیم این پدیده را کنترل کنیم. اما موفقت دولت باید بیشتر مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد.
نهاوندیان با اشاره به نگرانیهای موجود در زمینه تأمین مواد اولیه و کالاهای اساسی، خاطرنشان کرد: هم اکنون ذخیره استراتژیک کشور در بیشتر کالاهای اساسی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و باید به مردم در این زمینه اطمینان کامل بدهیم. بر همین اساس، واردات کالاهای اساسی در مقابل صادرات، بدون تعرفه گمرکی برای همه صادرکنندهها آزاد شده است.
معاون اقتصادی رئیس جمهور در دومین روز سفر خود به آذربایجان شرقی، علاوه بر حضور در منطقه آزاد ارس و بازدید از گمرک جلفا و نوروز، برای بررسی مشکلات و موانع تولید و تجارت ارس پای صحبت فعالان اقتصادی منطقه نشست.
در این نشست مشترک، استاندار آذربایجان شرقی، معاون اقتصادی و سرمایه گذاری و اعضای هیأت مدیره سازمان و معاونین سازمان منطقه آزاد ارس، فرماندار شهرستان جلفا و سایر مسئولین منطقه آزاد ارس نیز حضور داشتند.
بازدید از واحدهای تولیدی منطقه آزاد ارس به ویژه تارلا امین، بزرگترین واحد گلخانهای کشور و کارخانه در حال تکمیل پاناچوب ارس تولیدکننده ام دی اف و روکش ام دی اف بخش دیگری از سفر معاون اقتصادی رئیس جمهور به این منطقه بود.
🎯 قبل از مرتبشدن اوضاع در خانهتکانی، خانه شبیه یک ویرانه میشود. و معروف است که گنج را میتوان در ویرانه پیدا کرد. در این اوضاع شلخته، چیزهایی پیدا میکنیم که دستکمی از گنج ندارند: دستنوشتهای از دوستی قدیمی، اسباببازیِ دوران کودکی، یادگاریِ عزیزی ازدسترفته. قاعدتاً نگهداشتن این خنزر پنزرها دردی از ما دوا نمیکنند، اما دور ریختنشان هم خوشحالکننده نیست. آنها ما را به ایام گذشته میبرند و تنها چیزی از آنها عایدمان میشود حسرت است. چقدر میشود با این گنجهای خیالی زندگی کرد و دورشان نریخت؟
📌 مطالب این پرونده را در لینک زیر بخوانید:
tarjomaan.com/report/9333/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱