کد خبر : 1241
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 28 فوریه 2019 - 3:40

آشنایی با روش تهیه شیرینی آجیلی (شیرینی نوروزی)

آشنایی با روش تهیه شیرینی آجیلی (شیرینی نوروزی)

شیرینی آجیلی را با هر نوع آجیلی که دوست دارید می‌توانید تهیه کنید. شیرینی آجیلی •مواد لازم برای ۱۰ نفر و به اندازه ۲۰ کوکی از هر آجیلی که میل دارید: یک پیمانه روغن نارگیل :‌ یک دوم پیمانه عسل:‌یک چهارم پیمانه کره بادام زمینی: ‌یک چهارم پیمانه نارگیل رنده شده: نصف پیمانه نمک:‌نصف قاشق

شیرینی آجیلی را با هر نوع آجیلی که دوست دارید می‌توانید تهیه کنید. شیرینی آجیلی •مواد لازم برای ۱۰ نفر و به اندازه ۲۰ کوکی از هر آجیلی که میل دارید: یک پیمانه روغن نارگیل :‌ یک دوم پیمانه عسل:‌یک چهارم پیمانه کره بادام زمینی: ‌یک چهارم پیمانه نارگیل رنده شده: نصف پیمانه نمک:‌نصف قاشق چای‌خوری پودر نارگیل: یک قاشق چای‌خوری •طرز تهیه: آجیل‌ها را درون دستگاه غذاساز یا همزن قرار داده و تاحدی که درشت خرد شوند آن‌ها را خرد کنید. قابلمه‌ای را روی گاز قرار داده و درون آن روغن نارگیل را ذوب کنید. وقتی روغن نارگیل کاملا ذوب شد آجیل، عسل،‌کره بادام زمینی،‌ نارگیل رنده شده، نمک و وانیل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. بگذارید مخلوط آجیل برای چند دقیقه‌ای خنک شود، سپس با استفاده از یک قاشق غذاخوری آن‌ها را به صورت تکه تکه درون کاغذ روغتی ریخته سپس روی آن‌ها با استفاده از کف دست پهن کنید. قبل از سرو بگذارید کوکی‌ها حداقل به مدت ۶۰ دقیقه خنک شوند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.